Afscheid

Lieve zussen,

Acht jaar geleden begon ik met de website Zussenliefde. En nu is het moment gekomen waarop ik mij ga terugtrekken.
Het is goed voor mij dat Zussenliefde in deze vorm tot een einde komt. Na zoveel jaren schrijven kan er een soort schrijf-moeheid ontstaan. Dit heb ik al een poos bij mezelf opgemerkt.
Daarom wil ik de komende periode benutten om na te denken over hoe en in welke vorm ik mijn schrijfwerk wil voortzetten.

Eén van de mooiste kanten van het schrijven van de dagelijkse overdenkingen was de verbondenheid met jullie, mijn zussen/lezers. Het heeft een band geschapen die ik zal gaan missen. Ik mocht betrokken zijn bij het wel en wee van velen van jullie.
Ik ben dankbaar dat ik heb mogen schrijven voor deze fijne lezersgroep.
Het was hartverwarmend om te zien hoe jullie ook elkaar steunden en bemoedigden. De manier waarop sommige lezers met verdriet en tegenslagen omgingen, heeft diepe indruk op mij gemaakt en mij vaak wonderlijk geïnspireerd.
Velen van jullie hebben mij, in woorden en daden, bemoedigd met blijken van dank en waardering. Dat heeft me geholpen om door te gaan met schrijven toen ik zelf moeilijke tijden moest doormaken.

Ik dank God voor zijn liefde, kracht en zegen op mijn werk.
Ik dank jullie, mijn zussen/lezers, in wie dit zichtbaar mocht worden. Ik bedank jullie voor het vertrouwen in de vele berichten die ik van jullie mocht ontvangen.

Tot en met Eerste Pinksterdag zal ik nog een dagelijkse overdenking plaatsen.
Mocht je de overdenkingen willen blijven lezen, dan kun je ze gebundeld bestellen in de dagboeken Gods genade elke dag en God geeft en in het boek Gelukkig ben je (klik op de titel voor meer informatie).

Lieve zussen, ik wens jullie Gods zegen en nabijheid toe in alles wat jullie bezighoudt.
Voor altijd in het geloof met jullie verbonden,

liefs van Grace

Dank jullie wel voor de liefdevolle reacties! Ze worden allemaal door mij gelezen en gewaardeerd. Ik ben er ontroerd van …
Mochten er in de toekomst nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent Zussenliefde en wil je daarvan op de hoogte gebracht worden? Klik dan hier om je in te schrijven.

Reacties

  1. Hallo Grace..wil je hartelijk bedanken voor de mooie woorden die u ons elke dag weer gaf om elke dag bemoedigend de dag te beginnen en op zijn woord te vertrouwen..ik wens u alle goeds van de wereld en Gods zegen voor je..er komt een dag dat u moet kiezen..maar die dag komt snel dichterbij..heb elke dag van u mogen genieten..al ga ik het wel heel erg veel missen..blijf dichtbij God die u elke dag kracht geeft..💐💪🏻🙌🏻👑😢😘😉🤗

  2. Lieve Grace, wij zijn niet gewent om na het eten te lezen, dat hebben wij niet meegekregen met de opvoeding. Toch wilde ik hiermee beginnen, van alles geprobeerd, dagboekje ect. Toen kwam ik op deze side en ook voor mijn man kwamen deze woorden, die u altijd schreef heel praktisch over. Dus voor ons een grote aanwinst.
    Weet u of er nog iets is wat ongeveer in de delfde geest geschreven wordt, voor ons heel belangrijk.
    Grote dank voor alle voedsel die u door de Heilige Geest aan ons hebt gegeven.
    Ik wens u voor de toekomst, in alles, God’s Zegen toe.

  3. Lieve Grace,
    Dank voor dat God door jou heen heeft gewerkt en zoveel vrouwen en mannen heeft bemoedigd. Ook in mijn burn out toen alles donker was waren jou dagboek en deze site een lichtje voor mij.
    Gods rijke zegen voor wat komen gaat.

    1. Dank je wel voor alles Gods zegen voor de toekomst
      Lieve groet Joke

  4. Bedankt voor je waardevolle teksten en uitleg elke dag.
    Dank aan onze God dat je dit mocht doen al die jaren!
    Ik heb er van genoten en veel van geleerd!
    Gods zegen 🙏

  5. Bedankt voor alle mooi overdenkingen, die ik vaak doorstuurde . Heel veel zegen op je nieuwe uitdaging/ bedenken wat nu je roeping is.

    1. Ontzettend bedankt voor al die mooie overdenkingen die je voor ons mocht schrijven. Ik heb er elke ochtend zo van genoten! Wat zal ik je stukjes missen. Gelukkig heb ik nu je boekjes nog om mee verder te gaan. Ik hoop echt dat je verder gaat met je talent om zulke bemoedigende woorden te schrijven. Gods zegen voor jou.

    2. Lieve Grace , wat ontzettend jammer dat je stopt! Vond je stukje zó duidelijk! Wens je veel zegen toe bij wat je nu gaat doen.
      Liefs Liset

  6. Bedankt voor deze overdenkingen,want dat waren het echt! Zo mooi als je zo kunt schrijven en zo bemoedigend ook. Zegen bij alles wat je nog gaat doen!
    Hartelijke groet,Lizette

    1. Bedankt voor alle overdenkingen . Ze hebben mij altijd bemoedigd . Ik wens jou verder een mooie toekomst . God bless

    2. Hartelijk dank voor de heldere stukjes elke morgen weer. Ik snap dat het veel werk is en je daar een keer mee moet stoppen, zal het missen altijd een goed begin van de dag. Maar het zou fijn zijn als het als platform zou blijven bestaan. Inderdaad zo als Lizette hierboven herhaling van eerdere overdenkingen, ik heb alleen de laatste 2 jaar gevolgd. Je moet dan wel iemand hebben die dat helemaal voor jou/ons regelt zodat jij het los kan laten.
      Je bent velen tot zegen geweest en daar danken we onze God voor, Zijn nabijheid toegewenst je verdere leven. Hartelijk groet, veel liefs

  7. Lieve Grace,

    Wat zal ik je woorden gaan missen jij bracht mij elke ochtend onderweg naar mijn werk bemoediging en kracht. Boven dat bracht jij mij steeds weer meer terug op de weg terug naar het terugvinden van mijn geloof nadat ik was afgedwaald.

    Dank je daarvoor 🙏🏻 De Heer is onze herder laat hij je nu ook begeleiden op alles wat er hierna op je pad komt.

    Liefs Hebdrikje

  8. Bedankt voor alle prachtige stukjes, wat een werk heeft daarin gezeten, maar wat heeft God deze stukjes gebruikt!!
    Bijna iedere morgen las ik je prachtige stukjes die, zoals ik hier lees, voor velen vaak op het juiste moment kwamen. Dat is ook zeker mijn ervaring. Het ga je goed…

    1. Bedankt voor alle mooie overdenkingen! Ik zal ze erg gaan missen. Het was bijzonder hoe toepasselijk ze waren op bepaalde momenten.
      Ik wens je alle goeds toe!
      Liefs, Sabrina

  9. Heel begrijpelijk, maar wat jammer voor ons!
    Blijft de app nog wel bestaan? Als daar alle stukjes van de afgelopen acht jaar op staan, kunnen we nog even vooruit…

    Bedankt voor alle bemoedigingen!!

    1. Grace, wat zal ik de overdenkingen gaan missen!
      Bedankt voor alle mooie, bemoedigende en liefdevolle overdenkingen die je de afgelopen jaren met ons gedeeld hebt. Ze waren tot steun, bemoediging, troost en opbouw!
      Ik wens je Gods zegen en nabijheid op je levenspad!

  10. Grace, bedankt dat je zoveel jaar ons hebt bemoedigd met de Woorden van onze Vader.
    Ik heb er veel aan gehad.
    Ik bid je Gods zegen toe op je verdere levenspad. 🙏🌈

    1. Grace moge de Heer je net zo rijk zegenen bij mogelijke nieuwe plannen! Dank je wel wat je voor mij en veel andere lezers hebt betekend!

  11. Lieve Grace,
    Wat zal ik je overdenkingen gaan missen. Ik heb er heel veel aan gehad vooral in moeilijke of spannende tijden. Ook waren ze heel leerzaam. Dank daarvoor.
    Ook las ik de reacties altijd en daar zatenvaak ook hele mooie woorden, gedichten of liederen bij.
    Lekker van de zomer genieten en dan toch weer beginnen al is het maar 1x per week??? 😉
    Wens je Gods zegen toe met wat je ook gaat doen.

    Liefs Charly

  12. Lieve Grave,
    Dank voor je bemoedigende stukjes om te overdenken en die me vaak net dát zetje gaf om Jezus aanwezigheid te zoeken, Zijn liefde te ontdekken.
    Het ga je goed, ik bid je Zijn zegen toe in alles wat je denkt en doet en tegenkom.
    Lieve groet,
    Inge

    1. Hartelijk dank voor de stukjes die u zo trouw schreef.
      Voor mij vaak raak op het juiste moment. Daarmee heb ik ervaren dat Gods Geest u leidde.
      Veel zegen voor de tijd die komen gaat. Dat God nieuwe wegen gaat geven waarin u uw gaven en talenten mag inzetten.

  13. Lieve Grace,
    Dank voor al je prachtige overdenkingen. Heel jammer dat je ermee stopt, maar ook heel begrijpelijk na 8 jaar. Er zal ongetwijfeld iets anders moois op je pad komen, daar zorgt God wel voor zo is mijn eigen ervaring.
    Nogmaals dank voor al je pareltjes en veel zegen voor jou en je gezin in de toekomst.
    Lieve groet van mij.

    1. Hallo Grave,

      Heel hartelijk dank voor alle stukken die je schreef. Elke ochtend bij het ontbijt begon ik met stille tijd door jouw stukjes te lezen. Heel veel bemoediging en kracht heb ik mogen ontvangen in de toch wel moeilijke en zware momenten in mijn leven. Totaal onbegrepen wegen, niet weten waar ik met mijn verdriet heen moest, en zoveel rust en bemoediging kreeg door jouw stukjes. Nogmaals heel veel dank daarvoor en succes met je verdere levenspad, waar een deur dicht gaat wordt een raam geopend. Gods zegen toegewenst. Hartelijke groeten van Sigrid

  14. Grace,
    Al reageerde ik niet vaak,wel las ik je overdenkingen en steeds weer werd ik er door bemoedigd en kreeg ik kracht of inzicht. Ook door hetgeen de zussen schreven.
    Dank voor alles wat je gaf,Als doorgeefluik van Hogerhand!
    Wees gezegend,het ga je goed,ik wens je alle goeds voor de toekomst.
    En bovenal God’s nabijheid op al je wegen!
    Gezegende Pinksteren!

    Liefs,Hanne.

  15. Bedankt voor alle bemoedigende stukjes elke morgen te lezen , het heeft me vaak geholpen in moeiten en verdriet.
    Gods zegen toegewenst 🙏
    Minke

    1. Lieve Grace,
      Bedankt voor al die mooie jaren.
      We hebben elkaar nooit gezien en toch leek het net alsof ik je kende door al de mooie stukjes die je schreef, die vaak bij mij binnen kwamen op de juiste momenten.
      Het ga je goed Grace, Gods zegen!!

      Groet Bertina

      ace

  16. Heel erg bedankt voor het inzetten van je gaven om zoveel mensen te bemoedigen Grace! Ik vind het heel jammer dat je stopt maar begrijp het ook goed. Ik wens je zegen van God voor de taken die je nu op je zult nemen. Vrede zij met je.

    1. Heel hartelijk dank voor de vele mooie stukjes. Met man en zoons veel gelezen. Zo mooi verwoord altijd ! Ook om door te sturen ter bemoediging bv..
      Oprecht jammer dat je stopt. Het ga je GOED!
      Ook reacties eronder vaak zo leerzaam

  17. Enorm bedankt Grace voor al die inzet om ons steeds weer te voorzien van goede woorden en ons zo dicht te brengen bij God!! Ik heb vaak iets door kunnen sturen als jouw overdenking net iemand kon helpen in haar situatie en er zelf ook veel aan gehad.
    Gods zegen gewenst in de tijd die voor je ligt! De Geest zal je ook dan leiden en je te binnen brengen hoe jij jouw gaven en talenten kunt inzetten.
    God volgen kan hard werken betekenen – dat heb je zeker ondervonden -, maar ook veel zegen geven. En de eerste zegen is bij dit soort dingen voor jezelf, terwijl je het doet/deed om anderen te bemoedigen!

  18. Dank aan Grace , je woorden , je gedachten , je lessen door het word van God heen , samen op pad , met Hem erbij , even stil zijn , even lezen , even zitten , even genieten , was wonderlijk genezend , was zo goed , luister naar je lichaam , God spreekt , wat is belangrijk , wat staat bovenaan , loslaten , vertrouwen dat Hij je geboren heeft laten worden in deze wereld en dat je er mag zijn voor Hem ,dwars door alles heen en dan Zijn grootste gebod “HEB JE NAASTE LIEF ALS JEZELF” ……. WAT EEN WIJSHEID,

    1. Dank voor alle mooie woorden die ik mocht lezen! Ik heb er veel van geleerd en aan gehad! Jammer dat de dagelijkse overdenkingen stoppen.

      Gods zegen op je pad!

    2. Wat zal ik de overdenkingen missen !! Al reageer ik niet vaak ik lees ze dagelijks en het heeft mij in de afgelopen ((zware ) jaren erg bemoedigend en gesteund!!
      Toch begrijp ik je beslissing wel en eens je Gods onmisbare zegen toe !
      Dank voor je inzet !
      Ga met God en Hij zal met je zijn!
      Liefs Bea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *