Notificaties

In de mobiele app en in de browser kun je notificaties instellen. Je kunt zelf instellen op welke dagen je een notificatie wilt ontvangen en op welk tijdstip. Je ontvangt vervolgens op de gekozen dagen een notificatie van de overdenking van die dag.

Op deze pagina vind je uitleg voor het instellen van notificaties op android.

Op iPhones en iPads worden notificaties nog niet ondersteund.

Instellen van notificaties op android

Stap 1. Klik op het bel-icoontje rechts bovenin het scherm

Stap 2. Als je nog geen notificaties ontvangt klik je op "Klik hier om notificaties te ontvangen"

Stap 3. Per dag kun je aanvinken of je een notificatie wilt ontvangen

Stap 4. Door op het tijdstip te klikken pas je de tijd aan waarop je de notificatie ontvangt. Wil je deze tijd toepassen op elke dag? Klik dan op "Zet voor elke dag". Klik vervolgens op "Opslaan"